Min bok Sköldkörteln och Helheten

Hej och välkommen!

Denna bok är ett resultat av flera års arbetserfarenhet och riktar sig både till intresserade läkare så väl som patienter som vill lära sig mer om sköldkörteln och orsakerna bakom sköldkörteldysfunktion. Den tar oss igenom en resa i kroppen och förklarar hur sköldkörteln fungerar och samverkar med olika organ. Den ger också patienten en förståelse för sin sjukdom samt kunskap och viktiga verktyg för att motivera sin läkare.

Boken tar dessutom upp hur nutrition, miljö och livsstilsfaktorer påverkar sköldkörteln och binjurarnas funktion.

Min erfarenhet av behandling av sköldkörtelsjukdomar presenteras på ett lätt sätt tillsammans med lärorika patientfall. Här presenteras även de senaste behandlingsmetoderna och publicerade studier inom området.

I boken berättar jag även om min sköldkörtelsjukdom och resa genom det svenska vårdsystemet. Hur jag genom att kombinera klassisk skolmedicin med kunskapen om kroppens behov av att stabilisera mineraler, vitaminer och hormoner lyckades bota mig själv.

Det är en bok som jag själv önskade att hade fått i min hand när jag var sjuk.

Boken finns som tryckt bok och som e-bok.

Du kan även köpa den hos Bokus, Adlibris, Amazon och i andra butiker.

Sköldkörteln och HelhetenSköldkörteln och Helheten E-Bok

The Thyroid and The Entirety

Boken Sköldkörteln och Helheten är nu uppdaterad och översatt till engelska. Den heter “The Thyroid and The Entirety“.

Boken finns tillgänglig i den svenska och internationella bokhandeln. Man kan beställa den direkt från BoD, Adlibris, Bokus eller Amazon. Du kan också be ditt närmaste bibliotek att beställa den åt dig.The Thyroid and The Entirety

The Thyroid and The Entirety E-Bok